Over ons

Rent Estate staat in voor een professionele samenkomst tussen verhuurder en huurder

Over ons :

Rent Estate is de meest eigentijdse verhuurmakelaar in de regio West-Brabant.

Vanuit tientallen jaren ervaring, een up-to-date kennis en relaties binnen de regionale markt in deze specifieke branche, draag ik er zorg voor uw onroerend goed niet alleen te verhuren maar ook vertrouwd te verhuren! 

Woningverhuur vergt een specialisme dat niet een ieder gegeven is; het matchen is maatwerk waarin ik uw rode draad zal zijn.

Vanaf het eerste contact sta ik in woord en daad voor u klaar.

Met de juiste mediator kan leegstand tot verhuur overgaan, kortom Rent Estate !


Verhuur :

Wanneer u ervoor kiest om uw woning te verhuren wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit op een professionele manier gebeurt en dat er betrouwbare huurders in uw woning komen. 

Rent Estate vindt deze huurders voor u. 

Wij werken nauw samen met internationale bedrijven die op zoek zijn naar huisvesting voor hun medewerkers. U kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u onze werkwijze uitleggen en u advies geven om uw woning onder de meest optimale omstandigheden te verhuren. Wij werken op no cure, no pay basis.

Wij bieden u een optimale online exposure voor uw woning middels onze eigen website en druk bezochte overige websites* voor huurwoningen.

Rent Estate bemiddelt alleen in verhuur voor huurders die inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond en financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huurpenningen te voldoen. Dit wordt door ons gecheckt, voorafgaand aan de eerste bezichtiging, door het opvragen van een arbeidsovereenkomst met recente loonstrook en een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Indien er twijfel bestaat over de achtergrond zullen referenties worden nagetrokken.

Indien de woonruimte door een rechtspersoon wordt gehuurd zal er een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel dienen te worden overlegd en zal de huurovereenkomst slechts ondertekend kunnen worden door de tekenbevoegde van dit uittreksel. Tevens wordt ook hier de financiële draagkracht gepolst.


Beheer :

Desgewenst verzorgen wij financieel en technisch beheer. Hiervoor verlangen wij een vergoeding van 6% van de maandhuur (excl. B.T.W.) Het beheer van uw woning kunt u uitbesteden aan Rent Estate, bijvoorbeeld als u in het buitenland verblijft, is beheer van uw woning de ideale oplossing.

Bij goed financieel en technisch beheer valt een uitstekend rendement te behalen op uw onroerend goed. Zaken als technische mankementen, achterstallig onderhoud, leegstand, en wanbetaling worden tot een minimum beperkt.

Wij onderhouden persoonlijk contact met onze huurders.  Rent Estate fungeert voor huurder en verhuurder te allen tijde als vast aanspreekpunt.  Wij behandelen opmerkingen en klachten op zorgvuldige wijze en proberen deze in overleg met de verhuurder op een snelle en goede manier af te handelen.


Financieel beheer
–  Huurincasso 
–  Actieve controle huurontvangsten
–  Versturen van aanmaningen 
–  Actief benaderen wanbetalers
–  Overzicht van alle huuropbrengsten en kosten per huurder 
–  Tevens melding van bijzonderheden van het object 
–  Dossiervorming voorzien van huurcontract en bescheiden van huurder, correspondentie met huurders, gemaakte kosten etc.